De nou, al vostre servei

21 de juliol de 2015

Des del 13 de juny, Junts x Sant Vicenç hem iniciat una nova etapa, agraïts per la confiança dels vicentins i les vicentines i conscients que tenim un encàrrec de gran importància a les nostres mans: continuar governant Sant Vicenç dels Horts per a tothom, ara amb més responsabilitats que mai. Per això i per continuar la feina feta per l’equip de govern anterior, mantenim la nostra aposta per l’educació, el benestar social i el foment de l’ocupació. Obrirem nous canals de participació i transparència i farem una gestió més eficaç al servei de la ciutadania.

Des que vam començar fa unes setmanes no hem parat de treballar per fer realitat la nau per als bombers, que començarà a construir-se aquest mes, i el parc a l’antic Juncadella, les obres del qual començaran el setembre.

A més, vetllem perquè tots els infants tinguin cobertes les necessitats bàsiques d’alimentació també a l’agost. I, recentment, hem millorat l’aforament de la Piscina Municipal d’Estiu Sant Antoni-La Blava i hem establert la gratuïtat de les activitats escolars que s’hi han fet a final de curs. 

Aquest camí el fem de la mà de SVH Sí Puede i amb un acord de governabilitat amb ICV-EUiA. Els punts de trobada pel que fa a l’àmbit local són totals i en referència al país, coincidim en què no hi ha justícia sense sobirania, que sense un procés constituent català no tindrem les eines per ajudar la gent que més pateix. Finalment, desitgem que gaudiu de la Festa Major tant com nosaltres hem gaudit preparant-la. Bon estiu!

Arnau Mata de Casademunt,
Regidor portaveu del Grup Municipal de Junts x Sant Vicenç