Aportem solucions

21 de desembre de 2015

Sant Vicenç dels Horts és un poble viu i dinàmic, de gent amb empenta que ens fa referents en molts àmbits. Els vicentins ens podem sentir orgullosos del que fem.

És evident també que ens enfrontem amb dificultats enormes. El panorama econòmic és dolent i castiga especialment municipis com el nostre, que entrem abans en les crisis i en sortim més tard que molts altres.

Davant les dificultats, podríem passar-nos el dia lamentant-nos, podríem xutar la pilota cap endavant. Fins i tot les podríem intentar amagar. Però el govern municipal pren la decisió diària d’afrontar-les, aportant solucions i proposant alternatives.

I ho fem de la mà de molta gent, perquè sabem que només així ens en sortirem. Ho fem apostant enguany més que mai per la campanya de Nadal, obrint aparcaments comercials gratuïts, ampliant els llums i la decoració als carrers, farcint aquestes dates d’activitats per a petits i grans, etc.

També incentivem l’ocupació amb les subvencions a les empreses que contracten vicentins i recentment n’hem conegut els bons resultats. Hem rebut 80 sol·licituds, un 60% més que l’any passat. I 32 llocs de treball creats l’any passat han esdevingut indefinits. Generem ocupació estable demanant el compromís de les empreses, que aporten el 75% del salari de cada lloc de treball creat.

No són els únics exemples. Hem de seguir per aquest camí, i per això seguim incrementant les partides d’acció social, educació i foment de l’ocupació, amb un pressupost 2016 més social que mai.

Us desitgem bones festes i un venturós any 2016. També fem una crida a comprar a Sant Vicenç per aquestes dates; ho tenim tot a l’abast.

Arnau Mata
Regidor portaveu del Grup Municipal de Junts x Sant Vicenç