Cal Corrió, nou casal obert a Sant Vicenç dels Horts

9 de març de 2017

Junts x Sant Vicenç, com altres grups poítics, té una presència institucional al Ple de l’Ajuntament que li reporta una assignació de recursos públics. Això ens serveix per desenvolupar la nostra activitat política i, per a nosaltres, això també significa posar part d’aquests recursos al servei de la gent, retornar-los a la gent.

Recentment hem obert un nou espai que oferir i compartir amb tots els vicentins i les vicentines: Cal Corrió. Un casal obert on fer-hi tot tipus d’activitats. Un casal per a la gent, on hi trobareu xerrades, debats, cinefòrums, exposicions, presentacions de llibres...

I un casal de la gent, perquè el que pretenem és que tothom, entitats i persones a títol individual, també pugueu fer propostes i desenvolupar-les en aquest espai.

Un casal de la gent. Feu-nos propostes per desenvolupar-les en aquest espai!

A Cal Corrió hi cap tothom, estem convençuts que a la immensa majoria de vicentins i vicentines ens uneixen més coses que no pas ens separen i que això ens ha de servir per sumar i construir un futur millor per a tothom. La idea fundacional de Junts x Sant Vicenç segueix ben viva.

La nostra acció a les institucions no tindria sentit sense una base social que ens empenyés a prendre les decisions de cada dia. El treball al carrer, des de les entitats i moviments socials, des dels centres de treball, des de l’escola, i des de tants altres àmbits, ens proporciona les eines per transformar la societat.

Així, Cal Corrió es pot convertir en un pol d’aquest treball de base. Un lloc on debatre, compartir i contrastar idees per transformar.

Ja ho sabeu! Ens trobareu al c/. Barcelona, 20. Podeu consultar l’agenda del casal i proposar activitats al web.

Tens alguna idea? Porta-la a terme a Cal Corrió!