Proposem un Pla de rescat econòmic i social per combatre la COVID-19

8 de maig de 2020

Fa setmanes que parlem amb vicentins i vicentines que s’han vist afectats d’una manera o altra per la pandèmia del COVID-19. Era un escenari que no esperàvem però que ha colpejat fortament les nostres vides. Ara, el que correspon és preservar la salut de tots i de totes, però quan hagi passat el pitjor, caldrà dedicar-nos a reconstruir un panorama econòmic i social que no serà fàcil.

És per això que, recollint també les idees de gent diversa, Junts x Sant Vicenç hem fet un pas endavant i formulem una sèrie de 30 propostes pels propers mesos. I les formulem sota un paraigua: El Pla de rescat econòmic i social que creiem fermament que l’Ajuntament s’ha de posar urgentment a dissenyar amb el consens de les forces polítiques, els agents econòmics i socials i el teixit associatiu del municipi.

Fa setmanes també que demanem la celebració urgent d’un Consell Econòmic i Social per a l’Ocupació per començar a treballar, precisament, en aquest Pla de rescat. Per fi, la reunió va tenir lloc ahir i vam poder exposar les notres propostes a l’equip de govern i a les entitats participants. Esperem que es tinguin en compte i que la promesa de diàleg de l’alcalde no siguin només paraules.

Descarrega’t les nostres propostes.