Es presenten més de 600 signatures per tal de replantejar la construcció de la nova escola bressol municipal a Ca la Manela

21 de setembre de 2020

Els grups municipals de Junts x Sant Vicenç i Sant Vicenç en Comú – Podem han registrat aquest matí les signatures per reclamar diàleg al voltant de la ubicació de l’equipament, davant les discrepàncies sobre la idoneïtat de l’espai triat per l’equip de govern

Els suports recollits fins ara superen el llindar simbòlic a partir del qual es pot construir una agrupació d’electors i concórrer les eleccions municipals

Dilluns, 21 de setembre de 2020
L’Educació no solament és una necessitat per al progrés social, sinó també la condició per fer possible una societat cohesionada i justa. Actualment, considerem que l’equip de govern format pel PSC i Ciutadas no està oferint diàleg ni facilitant vies de participació ciutadana a l’hora de desenvolupar projectes municipals que afecten el gruix de la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts.

El cas paradigmàtic és el projecte del nou edifici per a l’escola bressol municipal El Petit Mamut. El govern municipal ha optat unilateralment per la seva construcció a l’antiga rostisseria Ca la Manela, sense convocar espais de diàleg amb la comunitat educativa, els partits de l’oposició ni el teixit associatiu de Sant Vicenç dels Horts.

És per això que Junts x Sant Vicenç i Sant Vicenç en Comú – Podem hem iniciat una campanya de recollida de signatures per reclamar un espai de diàleg entre l’equip de govern, les entitats, comunitat educativa i tots els partits polítics per trobar un emplaçament on ubicar aquesta Escola Bressol Municipal que garanteixi facilitat en l’accés i resposta a les necessitats de tota la població.

De moment, s’ha registrat una primera instància amb 635 signatures de veïns i veïnes del municipi que discrepen amb el projecte d’escola bressol de l’actual Equip de Govern i reclament una ubicació consensuada i que compleixi millors condicions.

Si el govern municipal segueix tancant-se a qualsevol via de diàleg pel que fa a aquest projecte, la campanya de recollida de signatures continuarà. Les grans decisions del municipi no es poden prendre en el curterminisme i en el marc de càlculs partidistes. La ciutadania mereix molt més.