Quina mala llet…

9 de març de 2015

Vicentines i vicentins, us esteu fixant els arguments que esgrimeixen el grup del PSC de Sant Vicenç dels Horts, que com sempre estan enrocats en que no tenim alcalde perquè ell no és mai a Sant Vicenç, cosa que és mentida. Ell hi falta quan hi ha de faltar, no faltaria més, que no pogués atendre les qüestions de la política de Catalunya la qual ens interessa a tots fins i tot al grup del PSC. 

Vostès el troben a faltar per vici de dir alguna cosa. Jo puc explicar què s’ha produït a Sant Vicenç dels Horts, des que l’Oriol Junqueras és l’Alcalde. Ha llençat a tots els vents el poble de Sant Vicenç dels Horts, fent-ne una bona divulgació com no ha fet ningú, jo diria que això també és treballar i preocupar-se pel poble, a més a més hi ha tot un grup de gent que li fa costat i treballen els temes que els hi pertoca.

Si l’Oriol Junqueras hagués sigut l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, poc temps abans de les Eleccions del Maig del 2011, l’antic col·legi Juncadella no hauria anat a terra, sols per anomenar un exemple. Els plens s’haurien fet tots oberts al públic amb democràcia, cosa que quan varen governar el PSC, això no era així. Potser hi ha vicentines i vicentins que no saben que alguns treballadors de l’Ajuntament eren vexats i perseguits políticament, “quina democràcia eh?”, senyors del PSC de Sant Vicenç dels Horts. Arrossos, sardinades i rodes de molí, eren el vostre treballa, mentrestant Sant Vicenç dels Horts el nostre poble, no el coneixia ningú.

Us recomano que canvieu el vostre discurs, que no cola per on el voleu enfocar. Hi ha qüestions més importants per fer oposició, i que aquesta sigui neta i transparent.

Bé, podria dir més coses però per avui ja està bé.

Josep Ollé