Per un espai públic de qualitat

4 d'octubre de 2016

Aquest estiu, l’equip de govern hem aprofitat per fer més passejades pel municipi de les que el dia a dia habitualment ens permet.

Volíem revisar l’estat de la via pública i hem pogut veure la degradació d’alguns espais, compartint opinions amb veïns i veïnes, i constatar que cal un esforç especial per regenerar aquests espais i millorar la imatge de Sant Vicenç dels Horts.

Fa molts anys que ens condicionen unes infraestructures que ens divideixen, carrers i voreres estretes degut a un creixement desordenat i barreres arquitectòniques que dificulten l’accessibilitat. Moltes d’aquestes coses ja no tenen marxa enrere, Sant Vicenç s’ha fet així, però hi ha moltes altres coses que podem canviar.

DESTINAREM 8,6 MILIONS D’EUROS A SANT VICENÇ DELS HORTS

L’espai públic ha de ser lloca de trobada pels veïns i veïnes, lloc per al lleure, l’esport i la vida col·lectiva. Sabem que invertint en l’espai públic, invertim en qualitat de vida i en cohesió social.

per això, al llarg d’aquest 2016, l’equip de govern ha près decisions per millorar la qualitat de l’espai públic, invertint-hi 8,6 milions d’euros.

Hem fet les obres per crear un parc a l’antic Juncadella, segons el que va determinar un procés participatiu.

Hem demanat a la Diputació que millori la seguretat viària a la carretera de Sant Boi

Un gran parc verd al Juncadella, millores a la BV-2002, reformes a l’entorn de la Casa de la Vila, parcs infantils, enllumenat LED, asfaltat i urbanització de carrers…

Hem iniciat les obres de l’entorn de la Casa de la Vila, que han de permetre un millor accés a l’edifici. 

Ara renovarem quatre parcs infantils, canviarem part de l’enllumenat per fanals LED i asfaltarem o urbanitzarem una llarga llista de carrers

Cal també millorar en jardineria i neteja i en el manteniment de l’entorn natural. En això redoblarem els nostres esforços, perquè els vicentins i les vicentines ho mereixem i volem sentir-nos orgullosos de viure aquí.