Per a una escola bressol de futur

2 d'agost de 2020

El govern municipal PSOE-Cs vol construir la nova llar d’infants El Petit Mamut a l’antic edifici de Ca la Manela. Hi ha una altra ubicació molt millor però com no és iniciativa seva, la descarten. 

Fa anys que traslladar l’Escola Bressol El Petit Mamut a una altra ubicació és una necessitat urgent. Per això, l’anterior govern municipal va elaborar un projecte bàsic per ubicar el nou equipament en una parcel·la espaiosa de Vila Vella, propietat de l’Ajuntament, i tocant els barris de Can Sàbat, Poble Nou i La Vinyala. Una llar d’infants ben situada i amb projecció de futur per servir tot el municipi.

L’anterior equip de govern també va adquirir la finca de Ca la Manela, avui municipal, pensant en una futura promoció d’habitatge públic de lloguer que portés famílies joves a viure a Vila Vella i revitalitzar el barri a tots nivells. El primer pas era anar adquirint finques desocupades o poc poblades d’aquella illa, compresa entre la Plaça de la Vila, carrer Mossèn Duran, carrer Barcelona i carrer Rafael Casanova.

L’actual equip de govern PSOE-Cs ha descartat tant el projecte de la nova escola bressol que hi havia com el projecte d’habitatge públic i planteja fer la nova escola bressol a Ca la Manela. Una mala ubicació per fer-hi una escola, però l’equip de govern pensa més en diferenciar-se del gover anterior que no pas en una bona planificació del municipi.

Amb la teva signatura sol·licitarem un espai de diàleg entre l’equip de govern i les diferents AAVV de Sant Vicenç dels Horts, mares i pares de l’Escola Bressol El Petit Mamut i tots els partits polítics per a trobar un emplaçament on ubicar aquesta Escola Bressol Municipal que garanteixi facilitat en l’accés i resposta a les necessitats de tota la població. 

Signa per a una escola bressol que cobreixi les necessitats presents i futures del municipi!