Junts x Sant Vicenç renovarà el seu equip de regidors i regidores per encarar la segona meitat del mandat

22 de setembre de 2021

Al Ple d’aquest dijous es faran efectives les renúncies dels regidors Fran Infante i Quim Simon, ambdues per motius professionals

El mes vinent s’incorporaran a l’equip Agustín Cera i Elena Ferreiro

Aquest dijous, al Ple municipal, renunciaran a l’acta de regidor dos companys del Grup Municipal de Junts x Sant Vicenç, el Fran Infante i el Quim Simon. Ser a l’oposició comporta per als nostres regidors i regidores el repte de conciliar la tasca a l’Ajuntament amb la feina de cadascú, ja que del Consistori no perceben cap salari. Això, que ja d’entrada no és fàcil, pot acabar sent inviable en funció de la situació. El Fran i el Quim han engegat recentment noves etapes professionals que no són compaginables amb la seva tasca i per això han decidit deixar pas.

En Fran Infante es va incorporar com a regidor arran de les eleccions municipals del 2015. Va exercir responsabilitats de govern com a regidor de Serveis Municipals, Salut i Consum. El 2019 va ser reelegit pel nou mandat. En Quim Simon ha estat el nostre regidor més jove i es va incorporar el gener del 2020. A tots dos els agraïm la feina realitzada i els desitgem el millor en el terreny personal i professional.

A l’octubre Junts x Sant Vicenç es reforçarà amb l’entrada a l’Ajuntament d’Agustín Cera, activista veïnal i històric militant comunista i antifeixista, i Elena Ferreiro, presidenta del Club Excursionista de Sant Vicenç i ex-directora dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat. La voluntat és reforçar l’equip per encarar la segona meitat del mandat amb empenta i amb la vista posada al 2023.

En aquest sentit, Junts x Sant Vicenç ja està preparant un acte pel 17 d’octubre sota el títol “Reimpulsem Sant Vicenç. Preparades per transformar”, on farem balanç dels dos anys de govern de PSC-Cs i formularem propostes per trencar amb la situació d’estancament en la que es troba el municipi i avançar cap a un Sant Vicenç dels Horts de primera.