Maite Aymerich deixarà el seu càrrec al Govern de la Generalitat per centrar-se en Sant Vicenç dels Horts

30 de novembre de 2021

Fa unes setmanes Aymerich es va posar a disposició de Junts x Sant Vicenç per tornar a encapçalar la candidatura de cara a les eleccions municipals de 2023

Des de 2019, Maite Aymerich exerceix com a Directora General de Currículum i Personalització de la Generalitat de Catalunya, tasca que ha anat compaginant amb el càrrec de regidora i portaveu de Junts x Sant Vicenç (Vicentins pel Canvi + ERC) a Sant Vicenç dels Horts.

Ara, i després d’un temps de reflexió, ha pres la decisió de tancar aquesta etapa que, d’altra banda, representa el màxim nivell de la seva carrera professional com a educadora i pedagoga. I ho fa pel seu compromís amb el projecte polític de Junts x Sant Vicenç i amb Sant Vicenç dels Horts. Segons ha explicat ella mateixa en un vídeo: “Ho faig per poder dedicar totes les energies i concentrar-me en Sant Vicenç; per fer que prosperi, es converteixi en un municipi de primera i no segueixi anant cap enrere. No podem esperar quatre anys més a fer aquesta transformació.

Aquesta no ha estat una decisió fàcil per Aymerich, que reconeix que aquest càrrec li ha permès “afrontar grans reptes professionals i contribuir a la transformació educativa del país”, però afirma que l’ha pres amb goig i “amb el convenciment que treballant colze a colze amb tothom, serem capaços d’aconseguir allò que els vicentins i les vicentines mereixem”.

En breu, Maite Aymerich, que és funcionària del cos de docents de secundària, es reincorporarà a una plaça de tècnica dels serveis educatius de Sant Vicenç dels Horts. Aquest canvi li facilitarà la conciliació amb la tasca de portaveu de Junts x Sant Vicenç i li permetrà centrar-se en l’etapa final d’aquest mandat. Aymerich també va avançar fa unes setmanes que està disposada a tornar a encapçalar la llista de Junts x Sant Vicenç a les eleccions del 2023.