Compromís del Conseller Gonzàlez-Cambray per tirar endavant la reforma integral de l’escola Sant Jordi

22 de setembre de 2022

El Departament d’Educació mantindrà l’acord assolit amb l’anterior govern municipal per finançar les obres de l’escola pública més antiga del municipi

En el marc de la visita oficial de l’Honorable Conseller d’Educació Josep Gonzàlez-Cambray a Sant Vicenç dels Horts, el Grup Municipal de Junts x Sant Vicenç (Vicentins pel Canvi + ERC) ha organitzat una reunió de treball conjunta on s’han tractat diversos temes que preocupen en relació a les polítiques educatives locals.

L’actual cap de llista de Junts x Sant Vicenç i anterior alcaldessa del municipi, Maite Aymerich, ha agraït el compromís intacte del Departament d’Educació per portar a terme el conveni per  a la reforma integral de l’escola Sant Jordi que es va acordar amb l’anterior govern municipal; així com l’aposta decidida del Departament d’Educació per a la progressiva gratuïtat de l’etapa 0-3 anys que aquest curs s’ha iniciat amb la gratuïtat de l’I2 a tots els municipis de Catalunya.

Aymerich ha reivindicat aquesta gratuïtat que garanteix l’equitat en aquestes etapes primerenques per a tots els infants de Sant Vicenç dels Horts i ha lamentat que l’actual govern municipal del PSC hagi deixat més de 30 famílies sense plaça pública al municipi pel curs I2 aquest curs escolar. En aquest sentit, ha denunciat que, ara que s’està construint la nova escola bressol, s’ha renunciat a ampliar places i no es cobriran les necessitats d’escolarització dels infants del municipi. Finalment, la cap de llista de Junts x Sant Vicenç i el Conseller s’han emplaçat a treballar conjuntament per incrementar les places públiques d’escola bressol i que cap infant en quedi fora.