Valentia política per afrontar les dificultats

23 d'octubre de 2022

L’encariment del cost de la vida és una realitat a casa nostra. Amb els mateixos ingressos que abans, moltes famílies ja no poden o no podran en un futur proper arribar a final de mes. Això ens obliga a prendre decisions des de les administracions per ajudar tothom a tirar endavant. A nivell estatal i català ja s’estan prenent mesures, però què passa a nivell local?

Tres anys de mala gestió econòmica han afeblit les finances de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, fins al punt que ara falten 1.800.000€ per tancar l’any. No sabem si el govern municipal aprovarà uns nous comptes pel 2023 i corregirà les

desviacions o, pel contrari, tirarà la pilota endavant amb una pròrroga pressupostària pel context preelectoral en el que ens trobem.

Però davant de la duresa del moment, cal valentia política i responsabilitat. Necessitem un pressupost municipal pel 2023 que permeti noves accions per ajudar la gent com les que proposem aquí i, alhora, busqui nous recursos per equilibrar les finances de l’Ajuntament. Ningú entendria que ara el govern municipal mirés cap a una altra banda.

Maite Aymerich, portaveu i cap de llista de Junts x Sant Vicenç