Cal Corrió

Imatge antiga extreta de

“L’Abans Sant Vicenç dels Horts”

Ens trobaràs al carrer Barcelona nº 20

Cal Corrió és un nou casal obert que volem oferir i compartir amb tots els vicentins i les vicentines. Un espai on fer-hi tot tipus d’activitats: polítiques, culturals, artístiques… Un casal per a la gent, on hi trobareu xerrades, debats, cinefòrums, exposicions, presentacions de llibre… I un casal de la gent, perquè el que pretenem és que entitats i persones a títol individual puguin fer propostes i desenvolupar-les aquí.

Pensem que els recursos públics que rep Junts x Sant Vicenç per la seva presència institucional han de revertir també al poble. Així, en comptes de tenir un local on hi fem reunions un o dos cops per setmana, aquest local pot estar obert més dies amb usos diversos.

La nostra acció a les institucions no tindria sentit sense una base social que ens empenyés a prendre les decisions diàries. El treball al carrer, des de les entitats i moviments socials, des dels centres de treball, des de l’escola, i des de tants altres àmbits, ens proporciona les eines per transformar la societat. Una eina més són les institucions: de baix cap a dalt. Així, Cal Corrió es pot convertir en un centre neuràlgic d’aquest treball de base. Un lloc on debatre, compartir i contrastar idees per transformar.

Al nou casal hi cap tothom. Tens alguna idea? Porta-la a terme a Cal Corrió!

Inauguració de Cal Corrió, el 23 de gener de 2017

Proposta d'activitat

Avís legal