El llegat de Junts a l'Ajuntament

Aquests són alguns dels projectes que el nou govern del PSC-PSOE ha trobat sobre la taula. Ara, caldrà que no els aturin perquè reverteixin en millorar la vida de tots els vicentins i vicentines.

Des de Junts x Sant Vicenç n’estarem pendents, ja que la nostra ciutat no es pot permetre perdre les oportunitats que tenim al davant.

PARC FLUVIAL DEL LLOBREGAT
PARC MOLÍ DELS FRARES

S’ha dissenyat a través d’un procés participatiu. Ja es disposa del projecte executiu per treure a concurs les obres. 

PARC MOLÍ DELS FRARES
PACIFICACIÓ DE L’ACTUAL BV2002

Un cop el trànsit es desviï cap a la nova carretera, l’actual es podrà convertir en un eix urbà més amable. En marxa un estudi per valorar possibilitats de reforma. 

NOU TRAÇAT DE LA BV2002 (CTRA. DE SANT BOI)

En marxa la redacció d’un projecte per construir una nova carretera que voregi la trama urbana en comptes de separar-la i actuï de límit definitiu al creixement urbà cap als horts.

PARC FLUVIAL DEL LLOBREGAT

La primera fase (davant del gual inundable) està a punt perquè l’AMB tregui la construcció a concurs.

NOU CENTRE SOCIOEDUCATIU AL ROCÍO
REFORMA DE LA ROTONDA DE LES “OVELLETES” I AMPLIACIÓ DEL VIAL D’ACCÉS A L’A-2

El Ministeri de Foment té sobre la taula un conveni amb la Diputació per executar el projecte.

REGULARITZACIÓ DE 250.000M2 AL POLÍGON PLA D’EN RICARD, CAN PUJADOR I A L’ANTIGA KAPPA

En aquests espais, s’han dut a terme les modificacions urbanístiques necessàries per tal de regularitzar una situació que no permetia concedir noves llicències d’activitat. Ara cal finalitzar els diferents procediments engegats.

PROJECTE 4CAMINS “PORTA DE FUTUR”

Redactat un estudi per transformar urbanísticament el nus de Quatre Camins i guanyar M2 per ubicar noves empreses i centres formatius, convertint l’espai en un pol econòmic de nivell metropolità. 

NOU CENTRE SOCIOEDUCATIU AL ROCÍO

Fet el procés participatiu per co-decidir amb el veïnat els nous usos de l’equipament, ara s’hauria de contractar un arquitecte programista que dissenyi les adaptacions necessàries per acomplir les conclusions del procés.

BUS EXPRÉS A BELLATERRA (UAB)

Ja tenim el compromís per part de l’AMB de crear aquesta línia properament.

URBANITZACIÓ DE SANT ROC, DE LA FONT DEL LLARGARUT I DEL SECTOR SANT DOMÈNECH

La Diputació té l’encàrrec de fer el projecte de reparcel·lació i urbanització de Sant Roc. Pel que fa a la Font del Llargarut, només resta el projecte de reparcel·lació i en el cas del carrer Sant Domènech ja es poden aprovar les quotes d’urbanització. 

TRASLLAT CURSOS PFI ALS ANTICS SALESIANS

Elaborat el projecte executiu, resta treure a concurs les obres. El trasllat d’aquest servei permetia alliberar un espai per cedir-lo a l’AEiG Roc d’Oró (cau). 

REFORMA DE CA L’ARAGALL

Pendent de treure a concurs l’adjudicació de les obres i de concretar el finançament per part d’un FEDER (subvenció europea). L’edifici acolliria el Centre Interpretatiu de la Cuina Catalana Josep Lladonosa. 

NOVA LLAR D’INFANTS EL PETIT MAMUT

Escola de 5 línies amb una aula multisensorial. Tot estaria situat en planta baixa. Pendent el projecte executiu per construir-la. 

NOVA LLAR D’INFANTS EL PETIT MAMUT
REFORMA ESCOLA SANT JORDI

Acord amb la Generalitat per a l’execució i el finançament de les obres. L’Ajuntament ja ha realitzat un diagnòstic de necessitats del centre.

RESIDÈNCIA DE LA GENT GRAN

En redacció els plecs del concurs per adjudicar la construcció i la gestió de l’equipament. El 80% de les places seran públiques gràcies a un acord amb la Generalitat. 

NOU CENTRE CÍVIC I ZONA ESPORTIVA A LA PLAÇA DE LA PAU

Ja s’està tramitant el concurs per adjudicar les obres del centre cívic i es disposa d’un estudi per encabir a la plaça un espai per a la pràctica del tennis taula i de la gimnàstica artística. 

HABITATGES D’EMERGÈNCIA HABITACIONAL
PROJECTE DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL A VILA VELLA

Executat un projecte de millora de l’entorn urbà del comerç de Vila Vella, a més d’una campanya per dinamitzar locals buits. Caldria continuar amb un programa de dinamització continuada del comerç en aquest àmbit. 

CANVI D’UBICACIÓ DEL MERCAT SETMANAL

Acordat amb el veïnat, ara cal que el Ple municipal engegui els tràmits.

PROJECTE DE VILA VELLA

L’objectiu era rehabilitar l’illa d’habitatges entre els carrers Rafael Casanova, Barcelona, Mossèn Duran i Plaça de la Vila per destinar-la a lloguer públic. Ja s’ha adquirit una de les finques.

REFORMA DE LA 2ª PLANTA DELS PISOS PER A EMERGÈNCIA HABITACIONAL

Actualment es disposa de dos habitatges compartits d’emergència i ja està llest el projecte per habilitar-ne dos més. 

PROJECTE DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL A VILA VELLA
REFORMA DELS CARRERS BARCELONA I JACINT VERDAGUER

Redactat un estudi bàsic amb l’objectiu de prioritzar el transport públic i la mobilitat a peu, convertint les dues vies en dos eixos moderns i atractius per al comerç.

MILLORA DE L’ESPAI PÚBLIC EN DIVERSOS PUNTS

A punt d’iniciar les obres als carrers Osca, Verge de Montserrat i Balmes. També els dos carrils bici que uniran les estacions de FGC amb els accessos al riu. 

PISOS DE LLOGUER PER A JOVES AL CAMÍ DE LA FONT DE SANT JOSEP

Pendent de convocar el concurs d’idees per elaborar el projecte executiu. L’AMB s’ha compromès a construir i gestionar el bloc.