Maite Aymerich

Maite Aymerich

Cap de llista de Junts x Sant Vicenç

L’alcaldessa de la gent

He nascut, visc i treballo a Sant Vicenç dels Horts, la ciutat que estimo i que sempre ocupa els meus pensaments. Soc mare de l’Isaac i l’Hèlia i àvia de la Greta. He estat alcaldessa de Sant Vicenç des del 2015 al 2019. De professió soc pedagoga i tinc estudis de Filosofia i Ciències de l’Educació. He treballat com a docent a diferents nivells educatius i com a educadora social en centres de menors, pedagoga en Equips d’Atenció a Infància i adolescència en alt risc social i d’Equips d’Assessorament Psicopedagògic del Departament d’Educació.

Com veus, el meu camp és l’educació. M’apassiona i crec, com deia Nelson Mandela, que “és l’arma més poderosa per canviar el món”. Després d’una llarga trajectòria professional en aquest àmbit, l’any 2019 vaig tenir l’honor de ser nomenada Directora General de Currículum i Personalització del Departament d’Educació. Va ser una etapa que vaig gaudir molt, però que vaig decidir tancar per poder dedicar-me de ple a la meva prioritat, que és Sant Vicenç dels Horts. Vull tornar a ser l’alcaldessa per ajudar a reimpulsar aquesta ciutat amb ànima de poble i fer que brilli.

Vaig entrar tard en política i fa pocs anys que em vaig afiliar a Esquerra Republicana. De molt jove vaig ser mare i durant molt temps em vaig dedicar plenament a la criança, a treballar i a seguir estudiant.

Però sempre he tingut inquietud social i per l’entorn que m’envoltava i és per això que em vaig implicar en les lluites contra els projectes urbanístics que pretenien tocar de mort la zona agrícola que dona nom al nostre municipi. Amb el moviment NO-ARE La Façana vam promoure una consulta ciutadana i posteriorment, amb el primer govern de Junts x Sant Vicenç, el projecte es va descartar. També vaig ser monitora de l’Esplai Flor de Neu. I he participat durant dos estius del programa Vacances en Pau de l’entitat Sant Vicenç amb el Sàhara, acollint un infant sahrauí. Una experiència molt enriquidora que recomano a tothom.

Al teu servei!