Qui som

Oriol Junqueras,
Co-fundador de Junts x Sant Vicenç

Junts x Sant Vicenç som un grup de persones que treballa per contribuir a la transformació de Sant Vicenç dels Horts i que compta amb el suport i empara d’Esquerra Republicana per traslladar propostes i demandes del nostre municipi a l’àmbit nacional.

Junts x Sant Vicenç aplega tots aquells vicentins i vicentines que volen dedicar part del seu temps a exercir la seva ciutadania des de la ferma convicció que cal participar per construir un món millor, començant pel nostre entorn proper. Aquesta és la manera que hem trobat per fer un pas més enllà de la contemplació de les coses que passen i de comprometre’ns a ser actius i constructius. La nostra intenció és construir una autèntica ciutat republicana, viva i dinàmica i on tots plegats prenguem les decisions que en marquin el futur.

Cadascú amb els seves conviccions personals i amb les seves idees particulars o de partit, cadascú amb la seva llengua, cadascú amb els seus orígens però tots, junts, coincidim en el model de poble que volem i en la voluntat de treballar perquè el nostre poble tingui cada cop més àmbits de participació i més quotes de democràcia. Seguim aspirant a un Sant Vicenç dels Horts obert, dinàmic, participatiu, planificat i sostenible. I ara més que mai volem que Sant Vicenç dels Horts trobi les fórmules necessàries perquè la justícia social no sigui només una declaració de bones intencions sinó que sigui quelcom palpable que arribi a casa de tothom.

Aquest projecte va néixer a finals de 2010 i es va presentar públicament com a nova formació durant la Festa Major d’Hivern de 2011. En aquell moment calia explicar qui érem i que preteníem però actualment és la nostra trajectòria qui millor parla de nosaltres.

Hem fet moltes coses bé i moltes de millorables. En som conscients i per això cal seguir treballant. Si som molts segurament ens en sortirem millor.

Et donem la benvinguda al nostre web, una finestra que hem creat perquè hi passin idees en les dues direccions.