Miquel Àngel Camacho, nou regidor de Cultura, Educació i Solidaritat

4 de març de 2016

El Miquel Àngel Camacho Vega és nou regidor de Sant Vicenç dels Horts, arran de la renúncia a l’alcaldia de l’Oriol Junqueras a finals de desembre del 2015, motivada per poder assumir altres responsabilitats polítiques (actualment és Vicepresident del Govern de Catalunya i Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat).

El nou regidor portarà les àrees de Cultura, Educació, Solidaritat, Cooperació i Voluntariat. Per tant, pren possessió de regidories que fins ara eren a càrrec de l’Oriol Junqueras (Educació) i de la Maite Aymerich, que va ser nomenada nova alcaldessa.

Miquel Àngel ha sigut Cap d’Estudis a l’escola pública i mestre d’Educació Física i Primària.

Des del 2007 fins al 2016 ha exercit com a mestre de l’Escola Mare de Déu del Rocio, al barri de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, com a especialista d’Educació Física, compaginant càrrecs de Coordinador del Pla Català de l’Esport a l’Escola, Director i Cap d’estudi.

Ha sigut membre del grup de treball de mestres d’Educació Física, participant en projectes com l’Activitat en el Medi Aquàtic a les escoles, les Jornades d’Atletisme i d’altres.

Sempre ha estat cooperant com a voluntari a entitats del poble fent d’entrenador, d’àrbitre dels Jocs Escolars i de monitor dels Casals Esportius.

Ha estat treballant en el món del Disseny Gràfic durant 12 anys i col·laborant durant 3 cursos com a professor impartint cursos de formació i de reciclatge per a adults a l’Escola de Formació Professional “Antoni Algueró” de Sant Just Desvern.